Skjut mig

Julafton var ju hur mysigt som helst, fick massa fina julklappar. Så nu har jag en camra och en mobil! nu saknas bara en ipod. Och snart får jag tillbaka mitt gmmla nr! yes!
På juldagen var det utgång för hela slanten och jag var taggad till sjutton. Det blev en ganska spårade och galen kväll. men det var roligt! Första utgången för malin också.

Här är lite bilder:


Jag låg på rygg på en kyrkogård.




Idag har jag och min fina syster vart och shoppat. Så nu är jag klar med alla julklapparna! Yes!

Malin fyller 18 år idag också! Grattis gumman :)

byby

Tomt inuti

Fan, jag är verkligen världens slarvigaste person. Jag har liksom tappat bort min kamra, ipod och mobil. kul det liksom. Och nu när jag skulle åka hem från kenny, tappade jag bort hans present och min kusins present. Så nu blir det till att köpa nya julklappar till dom.
jaja nyss bakade jag och sara pepparkakor, degen är ju så himla good. känns som vi åt mest av degen än vad som blev pepparkakor.

byebye

Snart så

Snön är här, visst är det fint? men kallt som sjutton är det. Och inga bra skor har jag heller så jag halkar som en toker genom dagarna. Hoppas det håller i sig så vi får en fin vit jul.
idag höll jag och sofia i gympa lektionen, det gick väldigt bra tycker jag. Sämre gick det på svenska provet. Blir så förrvirrad och kommer inte ihåg det jag lärt mig innan provet. Men men jag hoppas jag får godkänt iaf.
Bara för att malin tjata hela dagen idag om lussebullar har jag ätit 2 stycken alldeles nyss. Mumms så gott. Det är det absolut bästa med julen.


Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get




Vackert.

Min Lille syster har klippt sig, visst blev det fint?



Ät socker och fett tills du spyr

Sitter och funderar på om jag ska ut i kväll eller inte? Har ju inte mått så bra i veckan och nu har jag ont i halsen. Men annars mår jag ganska bra. Fast om jag går ut kanske jag blir mer sjuk. Fast jag vill ju ut. ska ju gå ut med det galna gänget. Blir alltid så galet när vi alla går ut tillsammans. Aja får se vad jag väljer.
Igår var jag på Saco mässan, men jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Ska nog läsa alla tjocka böcker som jag fick med hem och se om det är nåt intressant.
Mindre kul är ju att jag har slavrat bort min mobil, så kan inte få tag i nån just nu.


Här är lite härliga bilder, får galna dagar.



JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG!


RSS 2.0