Kite - Ways to dance



Musik tips av Malin!

När vi var små så sköt vi kåda, bark och stål

Jag har nygligen färgat idas hår blondare, blev väldigt bra! Å just nu sitter hon och pluggar religon, médans jag underhåller mig själv genom att läsa solo, som verkar vara idas favorit tidning.
Jag är super taggad till på fredag för då är det mösspåtagning och valborg, som ska firas med ida och några andra brudar på Trädgårn. kommer bli super kul tror jag! frågan är bara vad man ska ha på sig? inte för fint och inte för vardligt. vart hittar man såna klädder? jaja jag får försöka hitta lite kläder i morgon..


Ibland längtar jag tillbaka lite grann


...

jag har ångest. Jag har ångst över mitt ostädade rum. jag har ångest över min redovisning som gick dåligt. jag har ångest över att jag vet inte om beställde rätt storlek på min studentkläning. jag har ångest över att mitt lånekort är spärrat. jag har ångest över att jag inte kan göra något åt mitt lånekort. jag har ångest över att jag måste låna en bok.


Älskling, sommaren kommer långsamt

Nu är jag trött, sliten och inte ett dugg sugen på att plugga. Det blev en sväng ut igår med brudarna och johan och frasse. Så jag får väl skylla mig själv att jag mår så här nu..
På fredag är det valborg och mösspåtagning! kommer nog bli så himla roligt och jag är tagga till sjutton! Å i veckan måste jag verkligen shoppa, så bettan följer du med mig?
nej nu måste jag verkligen plugga om jag ska få godkänt i morgon. jag är as nervös. hatar att redovisa.

Sjung för mig igen, du lät som regn

Jag har fått sommarjobb och nu är jag så himla glad! Mitt sommarlov är räddat, iår behöver jag inte vara fattig eller jobba hemma. Jobbet kommer vara extra roligt för min vän matilda kommer jobba på samma jobb och några andra fina människor. Kommer nog bli super bra.
Nej nu ska jag göra UF-redovisningen klar. Det är inte långt kvar tills vi ska redovisa inför alla..


Name the pet - Get on the bus


Genom hålet i mitt hjärta

Vi har äntligen fått tillbaka internet! Whoo.
Idag har jag jobbat så hårt att min ena arm blev alldeles skakis, mycket läskigt. Men nu känns det bättre efter 1 timmes vila. Igår höll jag i Rånäs oks träning och det gick mycket bra. Det är speciellt roligt att vara snabbaste tjej när dom andra är 45+. Men men, det var roligt iaf!
Ihelgen blir det att umgås med bästaste kusinen och systeryster och sen 20-års fest med sötida! Å på söndag kommer Sofia hem också! henne har jag saknat massor.
Jag är så glad att jag har så fina och underbara vänner!


Jag gör dig arvlös på en servett

I morgon ska jag på min allra första arbetsinterjuv och jag är grymt nervös, vad kommer dom säga? vad ska jag säga? vad ska jag ha på mig? dom små frågor cirkulerar i min skalle just nu. men jag hoppas det går bra i morgon, för jag måste verkligen ha ett jobb i sommar.


Jag låter bilderna säga sitt


RSS 2.0