Siesta 2010



Blev inte så mkt bilder bara för att min tönt kamra dog efter två dagar.


If you cross a sea i won´t bee there


Nu är det bara en uppgift som står mellan mig och mitt sommarlov. å det känns för jävla bra och på tisdag åker vi till siesta och jag är taggad som sjutton.

snuten slutade leta igår

Jag känner mig lätt som en fjäder, jag vill bara hoppa om kring och lyssna på musik. jag blir på så bra humör när jag tänker på allt jag har att se fram i mot! siesta, studenten, jukola, arvika, sommarjobb och allt som hör till sommarn!
Jag är också glad över att orienterings säsongen går över till enbart sprint tävlingar. vilket inebär kort distans och lättare orientering! plus att jag längtar tills vi åker till finland för att springa den kanske roligaste tävlingen på året JUKKOLA.
Men innan jag kan slappna av måste jag bli färdig med alla uppgifter i skolan, och jag hoppas jag får MVG i svenska nu! skulle sitta otroligt bra.


känner daggen runt min nakna fot

Jag behöver Inspiration, just nu ska jag egentligen skriva fyra bertättelser. Men det är alldeles tomt i min lilla hjärna just nu. det ända jag kan tänka på just nu, är att jag hade så himla roligt med bettan i fredags när vi var och såg jj på strand. och på torsdag fyller lillen 16 år, vad ska jag köpa till henne? aja nu ska jag försöka koncentrera mig lite på uppgiften.


Ikväll blir det till att se JJ


Snart är det dags igen, 18 dagar men vem räknar precis?


Vi hämtar dig bakom fiendens linjer

Ojoj vilken kväll det vart, jag hade sjukt roligt. dagen började med mösspåtagning som inte var mycket att hurra för, sen bärde det av mot parken för picknik med jordgubbar och efter det drog vi hem till emelies syster lägenhet och käka pizza och hade trevligt. Sen blev det ju självklart trädgårn för att träffa massa bekanta. en helt lyckad kväll alltså. Men jag önskar ibland att jag inte hade en sån stor trutt på fyllan.


 

RSS 2.0