K E N T

Lagom sliten nu med två festdagar i rad och snart bär det av till globen för att se KENT.


 


.

Jag hatar mig själv lite gran nu och jag hatar vin.

Jag vaknade så lycklig över att äntligen ha drömt

Jag längtar grymt mycket till helgen. För på fredag fyller bästaste Malin 20 år! och det ska firas på lördag med middag och utgång. Sen på söndag ska vi se KENT! Å inte nog med det vi får lov på fredag också. Det kan inte bli så mycket bättre än så här!

i dina ögon blev himlen grå

Gaah jag är så trött på allting, irriterad och allmänt less. Men jag hoppas det går över till i morgon, så att det blir roligt å stå i våran monter i flera timmar. För det är den stora mässan i morgon, som jag tror att ingen är taggad på. Men det är bara å göra det bästa av situtionen.. Eller vad säger ni?

En hand i himelen

Orienterare är hårda. Idag på träningen var det två stycken som slog ihop på innebadyn, så det sprutade blod från båda. Den ena från ögonbrynet och den andra från bakhuvudet.
I morgon tänkte jag åka in tidigare för att träna med teddy gruppen. Det var ett tag sen jag var med på dom träningarna. Sen efter det blir det jobba på med Uf inför mässan på måndag och tisdag! Vi har äntligen kommit igång med Uf. Nu när det är så kort tid kvar. hehe


Hör du sanningen, den lät som ett skratt

Jag har nog världens snällaste pappa! Jag fick just 50 kronor för att jag gick upp till farmor och hämtade några kartor till honom. Haha det är ungefär 300 meter dit.
Imorgon ska jag åka längdskidor ensam med idrottsläraren, alltså bara hon och jag. Det är så här att vi har frilufsdag i morgon och man får välja vad man vill och jag valde skidåkning och det gjorde ingen annan, så nu får vi åka själva. Undra om jag kan flörta mig till ett högre betyg?
Apropå längskidåkning, shit va Charlotte Calla är grym alltså!
Nej nu ska jag göra i ordning te! early grey te ska det va.

Likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt



Igår var jag hemma hos Malin i hennes nya lägenhet i uppsala. Hur mysigt å roligt som helst. Sen i morse gick vi upp klockan sex för att hinna till norrtälje och söka sommarjobb på flygis. Hoppas jag får jobb där nu alltså! Snart kommer sofia hit också och då ska vi mysa, med film och middag.

ByBy


I´m not your toy

Jag kollade på massa gammla bilder nyss och det väcker många fina och roliga minnen. Helt galet var mycket man gjort och upplevt.

En misslyckad färgning..

  

En rolig cykelutflykt runt gotland



Alla orienterings resor till finland



Kommer ni håg? Hahah


Våran första festival!




O vår gäst ikväll är jesus han har kickat heroin. Han läppjar på sitt glas o ramlösa blir vin

Det var verkligen grymt kul att åka in på fotostudio grejen, först blev vi fint sminkade och sen blev vi fotade. Det blev verkligen fina bilder, så jag köpa två stycken!
Efter det drog jag till Elisabeth och johan och förade och sen drog vi till en klubb som heter Mörkret vid hornstull. Vid entren fick alla masker som man skulle ha på sig på kvällen och sen var det massa bra band som var dj. Hur bra musik som helst. Så det blev en bra kväll förutom att vi missade sista buss till norrtälje, så vi åt på Max och sen drog vi hem till johans kommpis i bergshamra.

Här är iaf bilderna:


Ni kan skratta om NI vill Håna oss Vi rör oss Ni står still...

Kan det inte vara slut på den här vintern nu, jag har tröttnat på all snö. Idag gick inte ens bussen hela vägen upp till ubby, så vi fick åka en minibuss upp hit, men innan det var vi tvungna att vänta en halvtimme på att en lastbil skulle komma upp ur diket. Kuul
Jag har fått min studentmössa nu! nu börjar det kännas i kroppen att vi snart ska springa ut ur skolan för allra sista gång. Det kommer bli så grymt kul.
Jaja nu ska jag i väg på träning, ByBy

Ever since I was eight or nine I’ve been standing on the shoreline

Jag älskar att läsa böcker, speciellt om det handlar om något som har hänt på riktigt. Just nu har jag fastnat för andra världskriget. förut läste jag mycket om Barn som fallit illa i sin barndom. Det är mycket intressant. Å nu väntar jag bara på att det ska bli bokrea så jag kan handla massa böcker! Jag köpte 8 böcker förra året, men jag är inte lika rik iår så det blir nog lite färre.
På fredag ska jag och Matilda till fotostudio. kommer nog blir riktigt roligt tror jag. Jag måste bara hitta fram tre plagg som jag kan ha på mig när vär vi fotoas.
Nej nu måste jag verkligen plugga och dricka te. ByBy


RSS 2.0