Is time to pretend

Första studentskivan över, å det vart ingen drömkväll dirrekt. Det började bra med massa mys med bästaste Malin. Men efter det gick det bara utför, vi åkte in en timme för tidigt, Malin kom inte in på klubben och jag kom inte riktigt hem. Men det var ganska kul där ine ett tag men hade vart mycket roligare om malin fått komma in.. Jag hatar vakter, dom tror dom verkligen har värdelns makt!
Aja på torsdag är det en till studentskiva och jag hoppas det går bättre då!

Det är en helt ny värld men jag är alldeles lugn

Bondeflicka som jag är, har jag fått jobb av pappa att ge korna mat medans dom åker på hopptävling. Senare ikväll kommer Malin hit och äter mat och gör oss i ordning för kvällen. För ikväll ska vi fira min kära kusin som fyller år första april. Å jag har köpt en grym present till honom! Jag tror han kommer gilla den starkt. hihi


.

Nu ska jag berätta för er om kärlek. Det är inte det sympatiska eller fina eller ens de goda egenskaperna hos någon som man blir förälskad i. Utan det hos någon som väcker något i en till liv.

(Den amerikanska flickan. Monica Fagerholm, 2005)


Skins

Just nu sitter jag och syster och tittar på denna grymt bra serie


Nu, då eller aldrig

Jäklar nu är jag så himla trött så det är inte sant! Igår var hela syskonskaran och johan uppe i kungsberget och åkte skidor. Vilket var mycket roligt. Sen idag hade vi grymt jobbig träning på förmiddagen. Men det är känns bra nu så här i efter hand. Måste börja komma i form nu inför vårsäsongen. Den är lite fördröjd pågrund av all snö, men snart dra allt igång igen och det blir det att åka land och rike för att tävla.



Lika mörk som hon är konstig

Gårdagen blev mycket lyckat vi stressade som fan till café 44, men när vi väl var där fick vi reda på att banden skulle inte spela förns om en timme, så vi fickade med chokladbollar och bullar. banden var jätte bra och efteråt följde vi med dom ut på en öl. vi träffade också en jätte härlig tjej! 

Lite bilder från igår.


Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå



Ikväll ska ida och jag in till stor stan och kolla på Petter seander, å några fler när dom uppträder på cafe 44. Det kommer nog bli väldigt roligt tror jag. Och idag fick jag reda på att efter den här onsdagen, kommer jag vara ledig varje onsdag och fredag! Så då blir det bara tre skoldagar i veckan. vilket är helt grymt bra. 
Å jag måste verkligen klippa min lugg snart. aja ha en bra dag, eller eftermiddag kanske man ska säga.
 

Det är sakerna du gör som för mig bort

Igår var var jag ute med min syster och johan å några till på mörket, det var grymt kul. Vi dansade loss till musik som vissa tyckte att man behövde droger för att tycka att det var bra. Men när man är full och glad bryr man sig inte.
Idag har jag bara känt mig allmänt tom, sett en tragisk film och läst en jobbig bok. Så nu har jag en stor klump i bröset och det känns som att någonting ont kommer att hända.


En annan sak, jag undrar om allt någonsin kommer bli som vanligt igen.

Usch jag har gått och blivit sjuk igen.. Jag förstår inte hur jag lyckas? det var liksom inte alls länge sen jag var sjuk. Å jag som precis hade kommit igång ordentligt med träningen igen. Jaja.
Idag kommer bara bli en lugn fredag med godis och film med min söta lillesyster. Jag ska snart åka ner och handla och sen hämta henne i skolan.
Nu ska jag åka, så ha en bra fredag!

Och då kommer känslan är jag den enda som aldrig förstår…

Sofia sa att man lever bara en gång och det är nu, så vi drog iväg ut på äventyr på en solig tisdag. Det började med lite campang och vin, sen in till stockholm och äta middag med härliga människor. Efter det försökte vi leta efter ett roligt ställe, gick väl sådär. Så vi kom hem i skaplig tid iaf. Men nu är jag trött och vill bara hem från skolan. Aja ha en bra dag!

Andreas Tilliander - Caught in a Riot (Feat. New Moscow)


Samma nätter väntar alla

Jag hade grymt roligt i fredags, blev sådär alldeles lagom full. Å det är så roligt å bara dansa loss och inte bry sig om hur knäppt och galet det egentligen ser ut. Kvällen började med att Matilda och jag åkte lite buss..Sen var det förkrök hos sofias far med sofia och erik, efter det drog vi till mobergs å dansa loss hela kvällen. Å som vanligt hamna jag på bild.. jag lyckas alltid göra det. hehe


Är du som jag när du dansar

Ojoj vilken grym konsert! det är absolut den bästa konsert som jag vart på.
Här kommer lite bilder





RSS 2.0