Duvorna går runt och pickar smulor i betongen

Jag både gillar och inte gillar mitt jobb, skönt att sluta tidigt men jobbigt att gå upp så tidigt. Idag var jag tvungen att åka buss hem från jobbet också, det var sjukt varmt! så söta lillesyster och jag drog ner till stranden. Träffade en jätte trevlig familj, eller en pappa och två barn. Känndes lite skumt för jag tror han raggade på mig? haha han frågade om han kunde lägga till mig på fb..Aja ska upp och jobba i morgon med, hoppas jag slipper köra! skönt å få lite extra sömn på väg in.

Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant


Sådär nu var första dagen på jobbet avklarat och det gick finemangen, upp klockan fyra, köra hela vägen till liljeholmen, jobba 6 timmar och sen köra hela vägen hem igen. Gissa om jag är trött nu? blir nog lätt att somna i kväll iaf.

Jag känner han som äter hjärtan till sin kvällsmat

Länge sen jag skrev här nu, men det har vart så mycket. Jag har varit i finland och sprungit, umgåts och festat med fina människor. Jag har solat och badat med matilda och syster. Jag har även klippt gräs åt farmor och eva. Igår var det utgång med estet och ida, som slutade med efterfest hos johan och bettan. Nu snart ska jag ut och gå med min fina kusin och i morgon åker jag till öregrund och firar missomar!

Bildserie över onsdag!

I onsdag, började med middag på Ett glas




Efter det drog vi till parken och myste

Varför blir du alltid så full? Säger jag, jag är fullare.

förra veckan betsod av massa roliga, härliga, fina och lite galna saker. betygen var satta och nu åter stod bara alla festligheter som studentfotografering, studentluch och senare studentdagen. i onsdag var jag även ute med fina människor för att fira att jag fyllde år i torsdags. Studentdagen var grymt roligt och underbart, vädert kunde ha vart bättre men vem bryr sig när man tar studenten? värre är det när man vaknar upp dagen efter studenten och tror att man har fått världens bakfylla när man egentligen har blivit väldigt sjuk.
I morgon börjar iaf verkligheten för då ska jag iväg till sommarjobbet och äntligen få mitt schema för sommaren! jag hoppas på mycket jobb så jag får mycket pengar!

Korståg mot allt som är fel

hela helgen ska jag spendera med min systeryster och så ska jag in en sväng till stan med kusin och shoppa innan hon åker till norrköpning. måste ladda upp nu för nästa veckas alla aktiviteter, kommer bli så sjukt roligt! bettan håller på att damsuger som en galning men när hon är klar ska vi se på this is england! hoppas den är bra nu.


RSS 2.0