Gammla dagar väntar alla

Kom precis hem från en hetsig helg. Ifredags var jag först hemma oss sofia med ida,pontus,charles och philip sedan drog vi till mobergs och sen upp klockan halv 8 för att gå till skolan. stod i skolan till klockan 1, men sålde bara vykort för 20 kr. Helt värdelöst! sen hem och göra mig i ordning för middag hemma hos malin i uppsala, som slutatde med charader och utgång. Mycket roligt.
Så nu är jag galet sliten, men det var det värt.

Idag fyller finaste Amanda 18 år! Massa grattis till henne.


Kärlek.



Åt helvete med himmelen.


Gah jag älskar verkligen te, speciellt erly grey te. Det är verkligen hur gått som helst. Mamma köpte precis hem det så nu kommer jag dricka det varje dag. 
I helgen har jag bara myst med fina människor, i fredags var jag hemma hos sofia och igår var vi på bio.
Malin hjälpte mig att skaffa spotify idag också! så nu sitter jag här och dricker te och lyssnar på kent. kan det bli bättre eller.

ByBy


Lev som en hund, dö som en gris.



Idag har jag gjort nåt jag inte gjort på många år, jag har badat i vårt badkar. Grymt härligt var det att bara slappna av och lyssna på härlig musik. Synd bara att vårat badkar är alldelses för litet för mig. Men det gick bara ändå.
Igår tog jag sprutan mot svininflensan och idag är jag öm i axel och sen har jag ont i huvudet och jag tror jag har haft feber. Hoppas det blir bättre till i morgon för då är det praktik.

Byby


Dom vet ingenting om oss

Gaah jag är så irriterad och frustrerad just nu. Jag kommer aldrig klara den där satans teroriprovet! jag har suttit och pluggat i flera veckor nu, men det går ju inte bättre för det. Ingen som vill låsas vara mig och göra provet åt mig? nej Emma ska komma och hjälpa mig i morgon med pluggandet.
åh jag hatar när folk inte svarar på ens sms, jag vet att det kan vara så att man inte har pengar. Men det är ändå sjukt fustrerade. När man inte vet. Tycker ni inte?
En annan sak jag stör mig på är att vänner man haft förut men som man glidigt i sär med, inte höra av sig om man precis berättat värsta grejen för den, borde man inte fråga hur det är med den personen då?
Aja nu blev det ett ganska drygt inlägg, jag har en sak å glatta mig åt idag iaf. Jag har gjort klart Matte B kursen och jag fick godkänt! whooo och så redovisade jag idag och det gick bra.
I helgen ska jag träffa min underbara vänner från skolan, vi gör inte det så ofta. Men vi lär nog ses mycket oftare när Malin äntligen fyllt 18 år och kan följa med oss ut.
Aja hoppas ni mår bra!

Ibland gör man fel

Blev ingen tjej middag idag, vi ska ta det i morgon istället. Ikväll ska vi kolla skräckfilm och äta massa godis som lisa och jag köpte för 61 kr! Mumms
Jag var fett orolig att jag hade gjort av med mycket pengar på kryssningen och sen när jag kom hem upptäckte jag att jag hade vunnit 500 kr! fatta glad jag blev. Så i morgon blir det nog utgång med brudarna.

Lyssna på denna!


Ingen ramla överbord iaf!

Kom precis hem från en galen kryssning. jag kan sumera resan med att 2 hamna i fylle cell, mycket dans, spya, blåmärken och båt skräck. 
Imorgon blir det jobba på rusta och sen ska jag träffa Sofie, Malin och bettan. Vi ska ha nån form av tjejmiddag. Kommer bli grymt kul, det var ju ett tag sen man träffa dom.
nej nu ska jag sova, ska ju upp kl 5 i morgon bitti.
ByBy



Jag ramlar dåliga gatan fram

Det var ett tag sen jag skrev här, men har vart upptagen med massa annat. I helgen var jag hemma hos Kennys mormor. Mycket trevligt och mysigt.
När jag gick in på facebook idag fick jag en rolig överaskning, malin hade äntligen lagt upp halikko bilderna! Så jag tänkte slänga upp några här. Hoppas ni mår bra, byby




Du säger ingenting det säger allt

Nu har jag jobbat som en dåre för att få min blogg lite snyggare, men jag lyckades till slut få in en bild i min header! whoo fett stolt är jag nu. hihi visst är jag duktig?
Jag tänkte höra med Emma gull om hon ville hjälpa mig lite mer på min blogg?

byby

Det var en tid ingen förstod


Sitter just nu i skolan, var tidigare och övningskörde och sen var emma.sofia och malin och handlade mat på donken åt mig. Söta dom är.
När jag kommer hem ska jag träna och sen plugga lite tror jag. I morgon ska jag redovisa vårat projekt som jag och henke har gjort. fast jag tror inte vi kan göra det eftersom att han inte har vart i skolan, inte jag heller för den delen. Menmen, kanske kan göra det nästa vecka.

aja här är lite mer bra musik som ni  kan lyssna på!


RSS 2.0