Ladytron - Play girl


It´s frieday and i am in love

Grymt kul i fredags, först var jag med min syster och myste massor. Sen kom johan hem och då gjorde vi Tacos (såklart). Efter det ramlade det in underbara människor och vi förade för att sedan dra vidare till Mobergs. Där det blev dans för hela slanten. det måste vi verkligen göra om tjejer!
Igår var jag hemma hos kenny och kollade dexter, grymt bra serie måste jag säga. Nu sitter jag bara här med mitt te och lyssnar på ladytrons nya låt!

Av nån aledning blev alla bilder svart vita, men några av dom iaf!


Du vet att verkligheten, är inte alltid så verklig.

Jag har fått låna en grymt bra bok av Malin som jag läste när jag åkte till sundsvall, den handlar om andra världskriget och en halvjudisk familj. Å bara för det, har jag börjat drömma om att det är andra världskriget och jag och min familj är judar. Å alla mina vänner med och vissa är soldater. Mycket sjukt och jobbigt.
Jag har även fått så himla svårt att somna på kvällarna, jag vet inte varför. Jag bara vrider och vänder på mig. Jag tror det beror på att jag börjar fundera på massa saker just när jag ska sova. Mycket irriterande.
Men men här är iaf boken som jag läste, den borde ni verkligen läsa!



Sitter och väntar modigt på sparken

På fredag ska jag sitta på tåg i 3 och en halv timme för att åka upp till min kära vän Emma! kommer bli grymt kul att träffa henne igen. Det var ett bra tag sen nu. Så vi tänkte slå klackarna i taket och kolla sundsvalls uteliv. Sen får jag se vad vi hittar på.

Vsst var låtarna bra? det tycker iaf jag.

ByBy


Empire Of The Sun - Walking On A Dream


Mike snow - Animal


Tysta röster på en tom kyrkogård.

Nu är jag trött som en liten tomte. Å det beror på att jag sprang runt halva norrtälje idag, två gånger. Men oj va jag är stolt! för det gick finemangen. Så nu ska jag belöna mig själv med lite glas och nån bra film. Sen är det upp och i morgon och springa ännu ett pass i norrtälje.

byby

The Knife - Live - Heartbeats



Allt trasigt ska någon gång bli helt.

Tja, kom precis hem från Sofia. Har tillbringat hela helgen på rådmansö. Mycket mysigt. Det blev en hel del film, godis och pulka åkning. Vi fick också för oss att promenera i skogen en sväng, som slutade med att vi snöpulsa över en äng.
I mogon börjar skolan igen och jag vill verkligen inte. Jag får tänka på att det är sista terminen! vilken är grymt bra.

Aja, hoppas ni mår bra! ByBy

Dom tysta kvällarna i snön.


Idag har jag gjort nåt som jag inte gjort på år och dar. Jag har klippt mig! känns konstigt att håret slutar så fort. Men jag är nöjd iaf. Det var nog ungfär 15 cm som åkte bort.
Nu är det bara min hårfärg som måste fixas, kan inte bestämma mig om jag ska färga blont eller mörkt?  jaja ska fundera vidare på det.


RSS 2.0